Sada náhradných dielov Littmann Master Classic II 40022

Kód zboží:
M1026
3M™ Littmann® Sada náhradních dílů pro fonendoskop, Master Classic™, černá, 40022 3M™ Littmann® Sada náhra... Úplný popis
607,66 Kč
Cena s DPH
Skladem
-+

Popis

3M™ Littmann® Sada náhradních dílů pro fonendoskop, Master Classic™, černá, 40022

3M™ Littmann® Sada náhradních dílů pro Master Classic™ fonendoskopy obsahuje černý kroužek a laditelnou membránu pro hrudní díl a k tomu dvě malé (1,25 cm), černé těsně přiléhající měkké ušní koncovky.

  • Technologie laditelné membrány – vynález společnosti 3M – umožňuje lékařům poslech zvuků různé frekvence pouhým nastavením tlaku hrudního dílu. Držte hrudní díl s lehkým tlakem, abyste slyšeli nízkofrekvenční zvuky. Pro poslech zvuků vyšší frekvence zatlačte o něco více.
  • Těsně přiléhající a jemně těsnící ušní koncovky vyhovují uším jednotlivých uživatelů a zajišťují skvělou akustickou přiléhavost a pohodlné nošení. Ušní koncovky pevně přiléhají na konce ušních hadiček a pro zajištění bezpečnosti vyžaduje jejich odpojení značné úsilí.
  • 3M™ Littmann® fonendoskopy nabízejí vysokou kvalitu, kterou zdravotničtí profesionálové očekávají, a každý náhradní díl a příslušenství splňují stejně přísné standardy.
  • Náhradní díly fonendoskopů Littmann, prakticky balené v sadách, které odpovídají našim modelům fonendoskopů, zajišťují snadnou opravu. 
  • Každá položka je pečlivě vyrobena a bez problémů funguje se stávajícím vybavením.