Sada náhradných dielov pre Littmann Classic III, Cardiology IV, CORE Digital 40017

Kód zboží:
5623
3M™ Littmann® Sada náhradních dílů pro Classic III™ a Cardiology IV™, CORE DIGITAL fonendoskop, šedá, 40017... Úplný popis
759,57 Kč
Cena s DPH
Skladem
-+

Popis

3M™ Littmann® Sada náhradních dílů pro Classic III™ a Cardiology IV™, CORE DIGITAL fonendoskop, šedá, 40017

3M™ Littmann® Sada náhradních dílů pro Classic III™ fonendoskop obsahuje jednu šedou laditelnou membránu pro dospělou i pediatrickou stranu hrudního snímače a dále dvě malé (1,25 cm), šedé měkké olivky.

  • Technologie laditelné membrány -  vynález  3M —umožňuje lékařům poslouchat zvuky o různých frekvencích pouhou jemnou změnou tlaku na hrudní snímač. Použijete-li menší tlak, uslyšíte zvuky o nižší frekvenci, použijete-li poněkud silnější tlak, uslyšíte zvuky o vyšších frekvencích. Touto možností ušetřený čas pak můžete věnovat svým dospělým nebo dětským pacientům.
  • 3M™ Littmann® fonendoskopy se vyznačují vysokou kvalitou, kterou zdravotničtí odborníci očekávají. Stejně tak každý náhradní díl vyhovuje těmto náročným standardům.
  • Náhradní díly k Littmannovým fonendoskopů jsou výhodně baleny v sadách, které odpovídají našim modelům fonendoskopů, a proto jsou opravy s těmito díly a příslušenstím snadné.
  • Každý náhradní díl je pečlivě vyroben tak, aby bezchybně fungoval se stávajícím vybavením.